Pages

Tuesday, February 2, 2010

Yanadzul Giveaway : Win Aivee Emart Toy & Mystery Gift



Kali ni aku tertarik sesangat la ngan
Contest @ giveaway yang dianjurkan oleh..
Sebabnya haaaa..kena la baca coretan aku nih sampai habis..
Baru la leh tau ehehe..
Ni jugak contest julung kali dianjurkan oleh Yanadzul..
Meh la reramai kita memeriahkannya...

Hadiah adalah tajaan 
Aivee-Emart

Jeng! Jeng! Jeng!
!
!
!
!
V
Nilah hadiahnya..

Elephant musical pull softtoy dr Carter's

Waaaahhhhh.....
Nilah sebabnya nape aku begitu teruja nak sertai giveaway ini..
Memang hadiahnya cute + comey sesangat..
Betul!Betul!Betul..
(bak kata Upin & Ipin hehe)
Kalu dapat la kat Batrisyia dan Zahin..
Gerenti jadi rebutan nih hihi..
So,aku nak memeriahkan jugak la contest @ giveaway ini 
Nak try luck kata orang..
Mana la tau bertuah ker.. =)
So,sesapa yang nak try luck cam aku..
Jom la kita meramaikan lagi calon2 pemenang kat contest nih..

Penganjur dengan murah hatinya
Menyediakan 3 hadiah misteri ..
Nak tau hadiahnya???..
Jom kita tengok.. 

Taaaadddaaaa...
!
!
!
!
!
V
Dan inilah hadiah misteri itu..

1 keychain exclusive Aivee & 1 Oriental Pouch

Hebatkan...
Teruja aku menengoknya..
Huiihh kalau aku dapat mau melompat sakan nih ahaks..
Pape pun kita lihat la sape yang kene..hikhikhik
Ok la yang nak sertai contest nih leh la KLIK kat sini






3 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

salam
yana dah check..ok dlm list ye..goodluck :)

YanaNuar said...

Ok time kasih sebab dah terjah..=)

YanaNuar said...

hhmm pemenang dah diumumkan..memang takde rezeki jugak tuk kali nih pown...huhuhu
Cuba lagi la lain kali =)

Related Posts with Thumbnails