Pages

Friday, April 2, 2010

TAG 10 DARI IDAZS...

2 hari lepas aku telah ditag oleh seorang sahabat...
p/s - maaf ye Ida lambat sket publish n3 nih hihi...pening pikir sape lagi daku nak tag =)
Kiranya first time la ni kena tag...sungguh TERUJA ahaks...
Tak sabo jugak nak jawab soklan nih... =)



Untuk jawab tag ini ada caranyer..

Copy tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda. Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan Bahasa Melayu sepenuhnya (Ok menurut perintah hehe)


[1] Siapakah diri anda di rumah?

Seorang isteri pada KHAIRUL ANUAR, Ibu pada sepasang anak, KHAIRINA BATRISYIA dan KHAIRIN ZAHIN.Tukang masak,basuh baju dan jugak kemas umah pada suami dan 2 budak nakal yang slalu sepahkan mainan itu...


[2] Siapakah diri anda disamping rakan?

Seorang yang peramah,banyak cakap,suka ketawa,suka membantu,kelakar,penyabar,pemurah, dan sebagainya...


[3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

* Nak menjejakkan kaki ke Tanah Suci Mekah bersama family tersayang
* Nak tukar gelang kaki
* Nak beli kamera digital
* Nak memiliki kereta Myvi
* Nak cat umah biar berseri..tak ler warna kuning tu je slama 5 tahun hhehe


[4] Siapakah nama pasangan anda?

KHAIRUL ANUAR BIN MAMAT...dikenali ngan nama Nuar dikalangan family...dan Khairul dikalangan kawan sekerja...


[5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda

Dia seorang yang bertanggungjawab
Dia seorang yang ringan tulang
Dia seorang yang penyayang
Dia kelihatan kacak+hensem bila berkacamata
Dan paling penting dia tidak merokok (saya benci orang yg merokok)


[6] Bila tarikh anda couple?

14/06/2003


[7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

Sungguh tragis kisah itu...cukup sakit bila dikenang...oleh itu,malas dah nak mengenangnya lagi huhu...tapi biar la jadi rahsiaku sahaja ek...hhehe...jangan marah =)


[8] Lagu tema cinta anda?

Mmmm apa ek...nanti jap nak pikir...rasanya takde kot...hehe


[9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?

Rasanya dia dah sempurna bagi aku seorang wanita yang sudah tentu ada kurangnya disana sini...


[10] Tag 10 rakan anda yang lain

* MamaZakwan
* Ida Shamsury
* dbalqis
* mrsecam
*Tentang Hidup
* Wawa-Mama Faheem
... Dah tak tau nak tag sape lagi bagi mencukupkan 10 orang hehe
... Bila jengah blog kengkawan rupanya dah ramai yg buat Tag 10 nih huhu
... Kiranya pada sesapa yang rajin jengah blogku ini dan belum buat tag ini
... Dipersilakan tuk membuatnya yek...kiranya satu permintaan dariku la ni..please..



Kiranya kengkawan sudi-sudikanlah diri tu tuk menjawab tag ini yek... =)








8 comments:

wawa:mama faheem said...

akak,sy men'sudi-sudikan' diri amik tag nih ek..time kacih.. :)

YanaNuar said...

Wawa:mama faheem..

Amik laa..dengan senang hatinya daku mentag kamu...dah update nama Wawa =)

mrs.ecam said...

maceh tag ai...teruja nk wat nie...akn ku buat skarang jugak...ngeh3

IDAZS said...

saya suka orang yang menurut perintah+rajin...hahahaha..

kita serupa-syukur dikurniakan suami yang tidak merokok.

Saya pun tak suka orang merokok!!!
buchukkkkk!!!!!

YanaNuar said...

mrsecam..

Sila la buat dengan segera..nanti saya jenguk yek =)

Mekasih jugak pada awak kerna sudi nak terima tag itu dari Yana hehe

YanaNuar said...

Idazs..

Owh ye ke...kita serupa la hihik..mm tu la..memang pantang ngan bau asap rokok yg busuk itu huhu..

Syukur pada Allah kerna mempertemukan daku ngan lelaki yg tak merokok...sukaaaa!!!!

zaza said...

tag ye..? insyaallah..ada ms, kite jwb...

YanaNuar said...

Zaza...

Yup anda telah ditag..okey nanti kalau saya ada masa akan terjah blog anda tuk buat spotcheck yek ghee...dah macam cekgu skolah pulak main check2 segala ahaksss

Related Posts with Thumbnails