Pages

Wednesday, April 14, 2010

BUTTERFLY MASSAGER...Anytime & Anywhere..

 

Hari ni baru la aku berkesempatan nak publish n3 nih...sekadar nak bercerita dan mencari pelanggan kot2 la ada yg berkenan nak beli ke...nak jadikan koleksi ker hehe...(kalau kengkawan berminat atau nak bertanya boleh la tinggalkan komen kat n3 nih...pertanyaan anda akan dilayan secepat mungkin..insyaAllah )


Butterfly Massager + bateri yang digunakan (kat kedai jam ada jual)


Mende alah ni namanya Butterfly Massager...dengan kata lain alat tuk mengurut anggota badan yg lenguh2 berbentuk rama2....memang comey sangat...tak la besar sangat mendenya...dalam sebesar tapak tangan gitu..


Bahagian belakang butterfly....mende ni la yg akan melekat kat tubuh dan beroperasi mengurut anggota badan


Fungsi2 Butterfly Massager ni...
* Massage
* Acupuncture
* Slow stroke
* Scrapping
* Manipulation
* Cupping


Instrument for physiotherapy :

* Losing weight massage machine is a high-tech electronic product.It can make our flaccid muscle stronger by a simple way.Of relaxing electronic impulse to stimulate your muscle,so as to get a vigorous and graceful figure.It's safe,convenient,quickly used and quiet,also it is small in volumn,light in whenever you are reading the carrying.You can use it watching TV or having a rest,it won't affect your work or study.Because of it's remarkable affect in body building and losing weight,it would be your ideal exercise appliance.

[**Pssttt...kalau ayat kat atas tu cam pelik sikit buat2 la faham yek gheee daku pun main copy jer dari kertas yg ada kat kotak pembungkusannya ahaksss...harap maklum]


Butang yang ada kat butterfly tu...


Kat bawah ni ada sedikit demo...boleh la tengok dulu cane Butterfly Massager ni berfungsi (^_^)
(gerakan tangan tu terjadi secara spontan yek..bukan dibuat2)









4 comments:

Siti said...

uik..mcm best jer mesin urut ni...huhu..fikir dulu nak beli ker tak.

farra8979 said...

rase ke butterfly tu massage??? ^_^

Farra Rizal said...

Jom join blog kite ygbaru…blog lama (mybaby-farisha) problem…coz x view new entry…tengah bengang gile niey

Ni blog baru saye…

http://terataimewangi.blogspot.com/

ade yg menarik tau…

Hajar said...

salam, saye berminat la nk beli, boleh saye tahu how much do u sell this massager? can u plz reply me asap. thanlx.

Related Posts with Thumbnails