Pages

Wednesday, April 14, 2010

Terima Kasih Mama Syafi...

Tengahari semalam....aku terima satu surat...bila dibuka....wahhhhhh seronoknya ^_^ ....dapat adiah laaa...




Kalau tade kertas ni memang daku tak tau sape yang kasi adiah tu hikhikhik....pape pun mekasih daun keladi yek Mama Syafi kerna bagi adiah yg mabeles itu...lain kali buat la contest lagi hehe...kengkawan tentu pelik kan nape lak aku tetiba jer dapat adiah ni huhu....sebabnya ni haaaa.....



Yuhuu..anakku si Zahin tu tersenarai Top 12 dalam Contest Happy Faces At Playground yang dianjurkan oleh Mama Syafi...tapi tak menang adiah tempat pertama la hihi...tapi takpe tu sumekan adat pertandingan pasti ada yang menang dan kalah kan?....so adiah yang aku dapat tu kiranya saguhati laaa...


Dan lagi ni la adiah yang daku dapat...
Satu buku Kompilasi Hidangan Berkhasiat alias buku resepi ^_^
Dan satu frame gambo tecik bentuk star color kuning...
So sweet n cute =)

Time kasih bebanyak yek Mama Syafi...







3 comments:

mamalieyna said...

waah tahniah, saguhati pun tetap adalah pemenang! best! kita selalu join contest, tak pernah menang! huhu..

YanaNuar said...

Mamalieyna : Time kasih...hehe...biarpun saguhati jer tetap daku hargainya ^_^

Hehe..moga pas ni Mamalieyna ada luck tuk dapat adiah jugak =)

Anonymous said...

comel nye anok sdre aku snyum..mewek pipi2..huhuhuhuhu,kudin

Related Posts with Thumbnails