Pages

Friday, April 30, 2010

Thank You Mama Zakwan..

Ahaksss kemain lagi tajuk pakai bahasa omputih gitu uhuk3...aku bukannya apa..dah ada 3 entry aku buat tajuk 'Terima Kasih.....' so,kali ni nak tukar kot omputih pulak la hihi....boleyh kan????

Ok kali ni.... nak ucap 'Thousand Million Thanks untuk Mama Zakwan' sebab dah bagi Zahin adiah yang sungguh tomey dan jugak cute miut itu...Zahin suuuukaaaa sesangat...


Pinggan+mangkuk+cawan plastik color pink ^_^


Pas ni leh la Zahin memahirkan diri dengan makan sendiri...tak yah nyusahkan ibu lagi hehe...tapi nak susahkan ibu tolong kutip makanan yang bersepah tu aje..boleh kan ibu???? hekhek

Kalau nak tahu...ari tu Zahin ada masuk 'Sleeping Cutie Contest'  kat Blog Mama Zakwan. So, kiranya Zahin dah menang adiah saguhati kat contest tu laa hihi....sonok..sonok..sonok.. =)







Walaupun saguhati jer...Zahin ngan ibu tetap jugak menghargainya....pape pun time kasih bebanyak untuk Mama Zakwan.....dan jugak para juri sebab sudi jugak bagi Zahin adiah ^_^







6 comments:

Siti said...

mmg sesuai pinggan n cawan gitu tuk anak2 kan...he3..cute jerk

Nurhidayah Shamsury said...

comey ye muke die ms tido ye..

mamalieyna said...

comeeii..! tahniah ye ^_^

YanaNuar said...

Siti : Memang sesuai dan cute sesangat =)..mudah gak nak bawak ke mana2 sebab tecik n ringan jer hehe


Nurhidayah : Hikhik cam tu la dia tido setiap hari..timekasih ;)


Mamalieyna : Time kasih MamaLieyna ^_^

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tahniah k...cantik hadiah tu...

YanaNuar said...

Anje : time kasih mama Aqish..hihi memang tomey..Zahin pun suuuuka sangat ghee

Related Posts with Thumbnails