Pages

Thursday, February 18, 2010

Pendapatan Nuffnang Yang Pertama..

Hehehe..kalau korang nak tahu..
Nilah pendapatan aku yang pertama kat Nuffnang
Ahakss sian betoll ngan aku kan?
Tapi takpe aku akan terus terjah blog
dengan lebih manyak dan gigih lagi kihkihkih

First time aku tengok ada angka kat Jumlah Semasa tu
Rasa nak menitik air mata huhuhu
Bukannya apa terkezut sesangat
Lagipun aku tak tau camana sistem Nuffnang ni guna
Sampai sekarang ni pun aku masih lum mengerti
Camana guna Nuffnang leh dapat duit hehe
Jakun betool la aku nih kan? ngeh ngeh ngeh

Tapi takpe la aku berblog pun sekadar suka2
Berkongsi rasa hati,cerita dan maklumat
Dengan sesapa saja yg sudi masuk blog aku....
Ok la tu je aku nak citer...
Cau dulu la nak masak pulak..
Maklum la suri rumah (^_^)






18 comments:

Nurhidayah Shamsury said...

ok la tu kak..dr ida ni blum lg gamak yer..kaka awt nuffnang akak de kt bwh tu ek..ida yer x de pun..kak ajor la ida yg x bape nk pndai ni..huhu..

lekir said...

tahniah.. bila nak belanja??

cik EPAL said...

lama lama banyak la tu :)

YanaNuar said...

ida..

amik kat nuffnang.klik widget n copy la..akak pun bukannya pandai sgt hehe

YanaNuar said...

lekir..

mekasih..boley nak ape?gula2 coclair dapat la 5 bijik kihkih.tu jek yg mampu =)

endiem said...

sikit sikit ..lama lama banyak juga.

ezany said...

ok la tu utk 1st time.. usaha lg ek..

MamaCira said...

aku baru singgit!
hehe.. lama lagi nak sampai 50!

nuyue said...

oklaa tuuuu..drpada xder langsung..hehheeh

iedaLUVsham said...

eyh..tu permulaan yang baik tau! sama cam aku ritu memula dulu, beshhh kan :) caiyok2 mari sama2 kite berklik2 :)

YanaNuar said...

Cik Epal..

Yup!..sabar je la,tunggu jadik bukit.Lambat lagi la kot hehe

YanaNuar said...

Endiem..

mmm agak2 lama mana ek nak tunggu banyak?..hehe

YanaNuar said...

Ezany..

ok..chaiyok2 buat ibu.. =)

YanaNuar said...

MamaCira..

ahahaa...sesama la kita tunggu biar jadi banyak :)

YanaNuar said...

Nuyue..

Betul! Betul! Betul!..syukur la dapat jugak walaupun 50 sen hihi

YanaNuar said...

IedaLuvSham..

iye ke?ok2 pasni klik manyak2 sikit =)

Tn.Punya said...

takpe pelan2.. niat kita ikhlas insyaallah ada habuannya..teruskan usaha..lama2 banyak tu..

YanaNuar said...

Tn.Punya..

mm tu la..duk sabar la nih..tunggu jer la sampai ianya banyak hehe

Related Posts with Thumbnails