Pages

Saturday, February 13, 2010

" CONTEST AKSI GIGIT SI MANJA "

Hari nih moodku baik sekali..
Dalam duk nge'check' contest
Terjumpa la yang ini..
mm rasa cam nak masuk jek..
godek sana godek sini..
Confirm boley masuk coz ada gambo aksi gigit dari Zahin hehe..

So,ni bannernya..
!
!
!
!
V


Contest nih dianjurkan bersempena besday Momma Mia..
Yang ke berapa aku tak tahu hehe
Kalau nak join JENGAH la yek...

Dan inilah gambar taruhan aku..
Jeng! Jeng! Jeng!..
!
!
!
!
!
!
!
V

NAMA ANAK : KHAIRIN ZAHIN B KHAIRUL ANUAR
TARIKH LAHIR : 11 NOVEMBER 2008
UMUR : 1 TAHUN 3 BULAN
NAMA IBU : MARZIANA BT MOHAMAD


WHY ibu rasa aksi gigit zahin tuh notti / cute / macho / sweet
* Tengok aje la matanya yang bulat membuntang tuh ekeke
maknanya betapa bersungguh2 nya dia
 nak membukak penutup tupperware tecik itu
*Dalam tupperware tuh ada butang baju yang tecik2
* Nak membantu Tok Wan (tailor)..pasang butang pada baju kurung..
Kiranya nak memudahkan keje neneknya la ni..
Maklum la time tuh dah nak raya..
makanya ramai la yang nak datang amik baju..

Ok la..Good Luck Cayang..muah3 =)








3 comments:

Momma Mia said...

Salam ziarah, ooo sungguh2 zahin yer. Good luck !!

YanaNuar said...

Momma Mia...

Hehehe memang bersungguh benar nak buka tutup tupperware tu.Moga kali ni ada la rezeki tuk Zahin hihi =)

YanaNuar said...

Rasanya result tuk contest ni da kuar lama dah..aku terlupa lak nak bagitau kat artikel nih...hehe..

Zahin tak bertuah jugak nak dapat adiah kat contest nih...takpe..lain kali cuba lagi =)

Related Posts with Thumbnails