Pages

Thursday, March 25, 2010

BEAUTIFUL BLOGGER AWARD...

Wahhh aku memang teruja nih hihihi....Pagi semalam dan jugak pagi ni...aku di tag untuk dapat Award...Hehehe sonok kemain rasanya......maklum la first time la katakan ahaks....makanya terserlah la kejakunan daku kihkihkih...


Aku memang betul2 tak sangka...ada jugak orang suka baca blogku yang tak seberapa nih huhu....time kasih la banyak2 pada IDASHAMSURY dan MamaZakwan....kerna sudi mencampakkan award ni untuk daku (^_^) ....



Ok...pada sesapa yg nak amik award ni...kene jalani pemeriksaan kesihatan dulu ahaks...tade la...gurau jer....korang kena la jawab soklan dulu...sebabnya daku pun kena jalani ujian yg sama...baru leh copy award tuh...kihkihkih...Ok...kat bawah ni soklan2 nya...sila la jawab dulu ek...

Dan ini la jawapan daku tuk soalan2 cepumas itu...

1 - Thank & link the person that gave you award.

* Terima kasih daun keladi buat IdaShamsury dan MamaZakwan kerna sudi menghulurkan award ni tuk daku ghee...lain kali kalo ada hulur la lagi (^_^)...

2 - Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.

*  MamaCira
* NowwaFitri
* MommaMia
* Iedaluvsham
* Siti
* Mama Eja 
* Iz-Ann
* Ms Aireen Mohd
* Mama 3H
* Sensei 14
* Intan
* Umi Nuha
* Shikin Latiff

3 - Contact the bloggers and let them know they've won the award.
* Duk buat la ni...satu-satu okey (^_^)


4 - State 7 things about yourself
* Yana suka baca novel cinta
(karya Damya Hanna+Anis Ayuni+Aleeya Aneesa+Lily Suriani etc)

* Yana suka masuk contest+Giveaway

* Yana suka kek coklat
(kalo ngadap kek ni..kapal terbang lalu kat atas kepala pun tak pandang hehe..maklum la umahku ni dekat ngan kem askar dan lapangan terbang =)...memang makan sampai tak hengat u nyum..nyum..nyum..)

* Yana suka senyum+ketawa
(pada sesuatu yg klako yek)

* Yana suka berblogging
(meluahkan rasa hati...bosan weh duk umah tak buat pape selain layan anak)

* Yana akan menangis bila terlampau marah pada seseorang
(sebabnya daku ni bukan si mulut lazer..kalau keluarkan sore time marah tu akan serentak ngan air mata..malu la weyy..kiranya bila daku menangis akan menghilangkan rasa marah dlm diri ini uhuhu)

* Yana pandai menjahit
(Ramai yg tak tahu tentang ni...kiranya tukang jahit laaa..hehe..)








16 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

maceh aku da amik da...da ade gak kat blog tu..maceh manyak ekkk ekkk

Momma Mia said...

Thanks Yana. nnatikan entry award nih yer.

YanaNuar said...

Ms Aireen Mohd..

Ok...tak pe...sama2 kasih laaa...

YanaNuar said...

MommaMia..

Ok...dah ada nanti saya jenguk yek =)

iz-AnN عبداللطيف said...

wahhh yana...nama ai tercalon ni???hehehe...masih...macih...kita amik ek...

YanaNuar said...

Iz-Ann...

Yup tercalon gak sebabnya Yana suka masuk blog u...hehe...sama2 kasih la...boleh3...amik laaa tak marah pun... =)

hazlina said...

bestnye dapat award...salam kenalan,jom tukar link n follow each other..:)

MaMa3H said...

TQ-dah amik dan buat award & tag Yana tu.....

Intan said...

Terima kasih banyak ye Yana :)

sensei14 said...

huhu..maceh akak.tharuu la pulek..

IDAZS said...

dtg nak amik award...maceh.. :)

YanaNuar said...

Hazlina...

hehe..rezeki dari kawan..amik je la =)

Salam kenal jugak buat awak..nanti saya jengah blog awak n follow skali yek ^_^

YanaNuar said...

Mama3H..

okey nnti yana jenguk ek =)..

YanaNuar said...

Intan..

Sama2 kasih la hehe

YanaNuar said...

Sensei14...

Sama2 kasih..nanti rerajin la singgah kat sini yek gheee

YanaNuar said...

Idazs...

hehe amik la...dengan rela hati memberikannya pada kamu sahabat lamaku huhu...

Related Posts with Thumbnails