Pages

Wednesday, March 31, 2010

Terima Kasih Kak Nowwa....

Dari minggu lepas lagi aku memang berhajat nak tulis artikel ni....tapi dalam duk kalut2 tu...makanya tak sempat jugak nak menaip huhu...maklum la aku kat umah ni ada 2 pembantu...kekadang dalam duk ralit menekan keypad dicabutnya wayar ladtop, adoiii hangin satu badan rasanya...sabor je la kan?ghee...

Kiranya hari ni  baru la aku berkesempatan tuk menaip entry nih...Aku dengan berbesar hatinya...nak mengucapkan bebanyak terima kasih pada Akak Nowwa kerana telah menghadiahkan aku anak beranak ngan sekotak coklat yg begitu lazat sekali...memang BEST SANGAT ^_^ hehe...Aku bagi 10 bintang tuk coklat tuh okey  (bukan nak bodek ye kak tapi memang kenyataannya begitu...tak dapat disangkal lagik..)

Kiranya artikel ni boleh la dikategorikan sebagai satu penghargaan dari aku anak beranak pada Kak Nowwa kerana sudi memberi kami adiah tu...Time kasih banyak2....


Ni la dia adiah coklat tu...
Kiranya dah pun bertukar bentuk dek kerana panas matahari...


Tentu sesapa yang baca blog aku ni nak taukan? nape plak Kak Nowwa bagi aku coklat ek...takkan la sesaja aje nak bagi kan? hihi...

Citenya gini...aku ni kiranya dah lama gak follow akak Nowwa ni....aritu kebetulan aku masuk blog dia nak tengok2 laa apa cite yang ada..tibe2  dalam entry tu suruh teka kat mana kak Nowwa dan sominya pegi...So,dah ada klu aku cuba la teka...last2 betul hikhik...tapi kiranya aku dapat saguhati jela sebab dah ada orang lain mendahului aku bagi jawapan betul jugak...yang terlebih dulu teka dari aku dan jawapannya betul dapat coklat dan kain smayang dalam beg kecik datang dari Jakarta...wahhh memang best...tapi tade rezeki aku nak dapat yg tu huhu...tapi takpe coklat ni pun best gak....kredit untuk Kak Nowwa (^_^) (Kalo nak tau coklat tu abih dlm masa 2 hari jek kikihkihkih...tu pun sampai berebut2 ahaks...)


Model ni nak posing dulu sebelum masukkan coklat
dalam peti ais hehe
Tengok la wajahnya tu...teruja nak merasa coklat..
Sian plak anak ibu...nanti kalo ada duit ibu tempah la kat Auntie Nowwa yek


Tak menyempat2...5 minit skali duk bukak peti ais aduhai...
Pastu duk tanya bila boleh makan ibu huhu...
Sungguh kasihan anakku ini kihkihkih








6 comments:

Siti said...

sedapnya nampak coklat tu..isk.isk..bertuah ada orang bagi yer.

Nowwa Fitri said...

Wah terharu!!!!

dbalkis said...

saya pun suke choc tapi skarang hanya dark choc je..

saya ada nak kasik award ni..terimala ye.. http://littlesharingspace.blogspot.com/2010/03/tq-bentop-blogger-award-2010.html

YanaNuar said...

Siti...

Conpem best la kak ghee...mm tu laaa...ada jugak orang nak bagi kat Yana coklat free hehe...tak sangka betul =).

Pape pun mekasih pada yang memberi (^_^)

YanaNuar said...

Nowwa...

Terharu ke kak...hihi..sori lambat publish n3 pasal adiah coklat tu...padahal dah tinggal kotak jer kihkihkih...

Pape pun terima kasih daun keladi...lain kali bagi la free lagi ngeh ngeh ngeh...

YanaNuar said...

dbalqis..

Owh ye ke?apa bezanya choc ngan dark choc ek hehe...tak bape tau la hikhik...

Ok..saya dah jenguk kat blog balqis dan amik award tu..nanti saya wat n3 ek...mekasih bebanyak sebab sudi campakkan award tu kat blogku yg tak bape nak comey ni hehe

Related Posts with Thumbnails