Pages

Thursday, March 4, 2010

" Contest Aksi Menarik Si Comel Bersama Floater "

Hari ni kejenya duk terjah blog orang jer...
Tengok2..belek2..cari2..
Last2 terserempak ngan contest nih...
Mmm cam nak masuk tapi ada ke gambo menarik ek..
Godek sana..godek sini..
Last2 jumpa gambo si Zahin nih..
Pikir punya pikir...
Arghhh masuk aje la..
Mencuba nasib jer kataorang hihihi...

Okey..ni bannernya..
!
!
!
!
!
V


Empunya blog tu kata..
Contest nih dianjurkan bersempena ngan...
Birthday anak bujangnya yang pertama pada 20 Mac 2010 ni
Selain berniat untuk menghadiahkan sesuatu pada kengkawan,
Iz-Ann juga nak menambah kenalan di kalangan blogger2 baru
yang sudi berkunjung ke blognya...
(Termasuk la ibu nih yg baru jer mengenali blognya tu ngeh..ngeh)
So,salam perkenalan la yek  (^_^)

Sesapa yang nak try luck jugak..
Sila la TERJAH kat blog nih
Tarikh tutup penyertaan.....31 Mac 2010

Dan inilah gambo yg ibu pertaruhkan....
!
!
!
!
!
!
!
!
V


NAMA : KHAIRIN ZAHIN B. KHAIRUL ANUAR
TARIKH LAHIR : 11 NOVEMBER 2008
UMUR MASA GAMBAR DIAMBIL : 1 THN 1 BLN ++

* Ibu tak tahu la masa nih Zahin tido atau jaga...
* Tapi nampak cam sesangat la takut..
maklum la first time duk dlm floater..
Ditambah lagi ngan air kolam yg begitu sejuk..
Sampai terketar2 bibirnya..gheee..

Ok la Good Luck Sayang!!!





9 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

hai ibu...salam kenal...cumelnya si zahin...nampak sangat cam takut2...pepun mekasih sudi join ek...daaa

YanaNuar said...

iz-Ann...

hai..slm kenal jugak..hehe.hhmmmm takut+sejuk la tu kot..first time la katakan ngehngeh..sama-sama (^_^)..

mama eja :) said...

tomeinye zahin nih :) assyura nak masuk gak.. tp xde pelampung laaa... :p anyway, gud luck dear!!

YanaNuar said...

mamaeja..

hehe time kasih mama eja sbb bagi sokongan kat Zahin =) dan jugak puji Zahin ahaksss (gaya perasan la nih ghee)

dbalkis said...

gud luck ye...

YanaNuar said...

dbalkis..

Time kasih.. =)

qaseh said...

bestnyeeee tgk dia main air

YanaNuar said...

Qaseh : hihihi memang besh la auntie (Zahin jawab) gheee

YanaNuar said...

The Winner tuk contest ni pun da umum...memang Zahin tade luck jugak tuk dapat adiah kat cni hehehe

Related Posts with Thumbnails