Pages

Thursday, January 28, 2010

WAJIB Beli DOUBLE..

Hari tu masa beli Study Game Batrisyia
Zahin ok jer..cool
Wat tak tau jer...tapi..
Esoknya mereka berdua duk berebut sakan...
Adoiii...pening kpala aku...
Tensen giler...dengar orang menangis dari pagi hingga petang
Hinggakan aku tanpa sedar..
Melepaskan rasa tak puas hati itu pada somiku..
Yang tak tau pape...
Maaf Sayang dah tertekan sangat...
Rasanya aku nak meraung sehabis kuat
tuk melepaskan tekanan itu...
Aaarrrgghhhhhh...
Aku pesan kat suami..pas ni kalau nak beli..
WAJIB beli DOUBLE...kene fair la...

Dan 2,3 hari lepas tu suamiku membelikan
Satu lagik Study Game of course ianya tuk Zahin..
Aduhhh legaaa...tapi yang lebih membuatkan aku hangin..
Batrisyia simpan Study Game milik dia dan main Zahin punya...
Ada ke patut?
Aduhai la minah kedekut ni...hikhikhik


Beautiful milik Batrisyia
Tiger milik Zahin..
Adil kan..sumenya dapat... =)


Keypad Pink (Batrisyia) - English+Chinese
Keypad Blue (Zahin) - English sahaja..


Handphone pun kene beli double jugak..
Yang klakarnya Zahin tak mau pulak handphone color merah tu..
Sebabnya tak kuar lampu kelip-kelip...ekeke
Macam2 ragam...


Kerusi beli double jugak..
Pink tu pastinya tuk Batrisyia
Memang color peberet..kebanyakan baju n mainan color ni..
Yellow pastinya Zahin punya..
Yang tak patutnya plak..Zahin nangis tak mau color ni..
Duk rebut jugak color pink tuh..
Aduh..sumenya nak rebut...hehe


Mm..parah..
Baju pun kene beli double jugak...ekeke
Kalau tak, pastinya akan ada yang dengki..
Camnilah kalau dah ada anak 2 orang..
Belanja pun pastilah kene double... =)

Jom Layannn...

Sekitar aksi rebut-merebut dan tak puas hati...







7 comments:

IDAZS said...

yana, camne nak wat gamba banyak2 camni?
ajarlah..x reti la...
guna pogram pe?

IDAZS said...

yana, akjarkan daku wat gambar susun2 camni
huhuhuh

YanaNuar said...

senang jer..kat picasa gak.memula wat se folder gambar2 yg nak guna..then Tekan collages tuh.pastu susun2 la..

IDAZS said...

lepas susan nak save camne? ke trus ke blog?
tunjuk ajarku sifu :)

YanaNuar said...

ehehe..
wat folder+tekan collage+edit collage

pas susun seme n dah puas hati..create collage

dan dia akn buka folder tajuk picasa.Dalam tu lah ada gambo yang dah disusun tadi..rasanya gitu kot..tak reti nak terangkan =)

mama eja :) said...

comelnye tgk gelagat anak2 yana... assyura bile ada adik nanti mesti cenggini gak kan.. :D

YanaNuar said...

ehehe..mm cam gitu la hari2..tensen gak kekadang..tapi nak wat camne layan jer la..budak-budaklah katakan ekeke..

Agaknya umur mereka lebih krg sebaya kot tu yang dengki-mendengki wujud dlm diri memasing =)

Nakkan perhatian yg lebih dr ibu dan ayah..

Related Posts with Thumbnails