Pages

Saturday, January 16, 2010

CONTEST SWEET PICTURE ANAK BERSAMA IBU..




Syarat2 adalah seperti berikut...

1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun..bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..
2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..
3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri
4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg..
5) Jadi follower untuk blog IBU & blog MYTOMEIOUTLET
6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua
7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine
8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010
9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k.. itu jer...senang je..


Wahwahwah makin rancak nampaknyer aku bercontest ahahaha
Selagi ada peluang sumenye aku nak cuba
Disamping bercontest tu... aku leh la kenal ramai kawan...tak gitu?
Ok la kali ni gambar aku plak nak masuk contest...hehe
Dan ni la gambar taruhan aku...
Jeng jeng jeng....
!
!
!
!
!
!
V


Nama ibu : Marziana Bt Mohamad
Tarikh Lahir : 25 November 1982
Nama anak : Khairin Zahin B Khairul Anuar
Tarikh Lahir : 11 November 2008

Nape saya pilih gambo ni?
mm rasa cam comel jek haha
 lagipun gambo ni nampak cam happy sesangat...
Duk sengih jek anak beranak
Masa ni kat depan kami
Suami duk tengah wat klaka...ahaks
First time gak leh amik gambo Zahin yang tersenyum ceria
Mekasih pada suami sebab dah berjaya menghiburkan kami...






1 comments:

YanaNuar said...

hehe..pemenang dah umum arini..

Memang takde rezeki aku laaaa...okey cuba lagik dilain kali ngeh ngeh ngeh =)

Related Posts with Thumbnails