Pages

Friday, January 15, 2010

"HAPPY FACES AT PLAYGROUND CONTEST" Mama Syafi & Little World Gallery




Hadiah tajaan..





Syarat-syarat penyertaan:

1. Mesti menjadi follower kepada Mama Syafi & Little World Gallery.
2. Letakkan link Mama Syafi & Little World Gallery di dalam bloglist anda.
3. Letakkan banner “Happy Faces at Playground Contest” Mama Syafi & Little World Gallery beserta link di side bar blog anda.
4. Pastu, letakkan gambar kanak-kanak di playground. Pastikan hanya satu gambar sahaja yg dimasukkan.
5. Mention nama kanak-kanak, pertalian dgn kanak-kanak, umur dan tarikh lahir di bawah gambar.
6. Sila tinggalkan link contest anda di bahagian comment. Link yg ditinggalkan di shoutbox tidak akan dilayan ok.

Perhatian:

1. Gambar mestilah menunjukkan suasana di playground, sama ada di shopping complex, kat playground luar, atau permainan berbayar pun ok. Permainan mesti yg stand still. So, basikal tak boleh ok.
2. Umur kanak-kanak yg layak ialah antara 1-4 tahun.
3. Kanak-kanak itu mestilah ada pertalian saudara tak kisah lah sama ada anak, anak sedara, adik atau cucu pun boleh (kalau ada la kan..). Anak jiran, anak kucing, anak tekak tu sume tak boleh ok.
4. Calon yg tak memenuhi syarat akan disqualified. So, sila pastikan semua syarat dipenuhi.
5. Tarikh akhir contest adalah pada tarikh birthday anak aku, Syafi yg ke-2 tahun iaitu 19/2/2010 pukul 10.10pm.
6. Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yg paling happy di playground.
7. Keputusan adalah muktamad. Sebarang komplen dan surat menyurat tidak akan dilayan.


Masuk contest lagik...
Ntah kenapa dalam 2 hari ni aku sesangat la rajin duk mencari peluang2 masuk contest
Sesaje je nak cuba nasib..
mm Sebetulnya aku yang terlebih excited dari anak-anak hikhikhik
Dan kali ni aku pertaruhkan sekali agi gambar Zahin..
Taaadddaaaa...
!
!
!
!
!
!
V


Nama : Khairin Zahin Bin Khairul Anuar
Tarikh Lahir : 11 November 2008
Umur : 1 Tahun 2 Bulan
Hubungan : Ibu

Good Luck anak ibu...
Chaiyok...chaiyok hehe







1 comments:

YanaNuar said...

Arini dah umum pemenang kat contest nih...

Zahin hanya bertuah tuk dapat adiah saguhati jek dan tersenarai TOP 12...Alhamdulillah..syukur la biarpun dapat saguhati jek.. =)

Related Posts with Thumbnails