Pages

Monday, June 28, 2010

1st Time Jejak Kaki Kat Jom Heboh

Semalam kami satu family terjah kat sini..

*
*
*
*
*
*
*

Yang diadakan kat Padang MPK 2 Kuantan..
(Harap betul la nama tempat tu huhu)



Ni kira 1st time la daku menjejakkan kaki kat Jom Heboh semenjak ianya wujud kuikuikui...sian ngan aku kan??? (Cik Somiku itu anti ngan tempat2 berhibur cenggitu...Harap Maklum hikhik)

Hurmmm...pendapat ikhlasss dari aku... tak ler seBEST mana tempat tu....

Pelik gak aku...nape la orang duk  berduyun2 pergi...sedangkan tak ler seHEBOH namanya hikhik...pepandai jer aku ni kan hekhek...

Aku pikir BEST sesangat ler JOm Heboh tu....dah lama berangan nak sampai jugak kat Jom Heboh... last2 bila dapat pegi.... rasa cam tak BEST la pulak...

Yang jadi teringin nak jejakkan kaki jugak kat Jom Heboh tu... sebab nak tengok artis la kekonon... hurmmm yang aku nampak hanya la 2,3 orang yang namanya bergelar artis... huh!!! tak berbaloi aku berjalan begitu jauh sebab parking sume da penuh...terpaksa parking jauh sikit dari tapak pesta...dan menapak tuk sampai kesana kihkihkih...semangat punya pasalll...dalam panas terik lak tu huiih...


Yang aku dapat tengok ngan jelas...ini jer..

*
*
*
*
*
*
*


Fara Fauzana a.k.a Fafau..
(Masa ni rasanya dia ngah kendalikan rancangan MELODI)


Tapi...dalam duk tak BEST...tak BEST...sempat gak menyambar sebeg dua makanan kikikikiki...dah alang2 duk kat sanakan??? habeskan ler barang berpuluh2 ringgit ahaksss...



Biskut ngan London cake tuk anak2..
(Balik umah yang duk pulunnya ibu ngan ayah...ade ke patut kihkihkih)

Sambar gak 2 pasang kain tuk Batrisyia yang harganya rm10 sepasang huhu... dan 2 helai seluar trek tuk anak2.... tu je ler....

Kata suami...ni la kali pertama dan terakhir dia terjah kat JOM HEBOH... kuang kuang kuang







5 comments:

mrs.ecam said...

aku x pnah g pong...lg kesian,,,huuu

YanaNuar said...

Mrsecam : mwahahaha ingatkan daku jer yang tak penah sampai kat Jom Heboh huhu....rupanye ada jugak orang lain serupa denganku hikhikhik...takpe..tak rugi pun kalau tak pegi kat sana..yang banyaknya...orang menjual makanan ajer...tade pape pun yang bulih dibanggakan kuikuikui..

SHIKIN said...

xpegi pun xpe yana. mengabiskan duit je. hehee..penat pun dpt.lebih pd promote barang je kat sana. artis ada mcm tiada.kan..kan..kan..

'NuReeN' said...

saya x perbah p pon & x tau bila thn akan p sbb ramai sgt org bersesak2 x suka la..

YanaNuar said...

Shikin : Ahahaha tau takpe..memang pun..artisnya hanya 2,3 org je yg ada..tu pun tak ler glamer mane hihihi wat penat ajee..dah la panas terik(sbb wat kat pdg..tade pokok tuk berteduh)dan yg lebihnya org jual barang aje..dah terlalu ramai org sampaikan brg yg depa duk jual pun tak nampak ahaha...


***********

Nureen : Memang sesak pun..dah tahap berlanggar bahu huhu..takpe tak rugi mane tak pegi..tengok kat tv lagi BEST =D

Related Posts with Thumbnails