Pages

Friday, August 20, 2010

PERFUME FREE

Tanggal 18 Ogos 2010
Hari Ulangtahun Perkahwinanku Yang Ke-5

Tengahari tu..
Tetiba jer aku dapat ni...



Wahhh sape lak yang baik hati nak kasik adiah ni...
Cik Asbenku kah???
Tapi tade lak dia gitau pape
HoHoHo Yana oittt
Adekah kalo orang nak wat suprise
Dia bagitau kat engko dulu...pasti la tak kan hikhik
Blurrr kejap..

Nak tau pe isi dalamnye..
Tak penah ku mimpi nak dapat adiah yang best ini =D

Hokey...
Ini dia isi dalamnye...

!
!
!
!
!
!
!
V


IN BLOOM
By
REESE
WITHERSPOON

Wangi woooo...
Jangan tak caya...
Aku dapat perfume mahal nih free jer
Kalo korang nak tau..
Ari tu...daku ada join nih

*
*
*
*
*




So...dalam beratus2 orang yang join GA tu..
Daku yang PALING BERTUAH
Sebab dapat adiah perfume yang harganya ratus hengget itu
Hadiah Utama gitu..
Jangan jelez ek..ngee

Hurmmm belum guna lagi
Cadangnye nak rasmi pagi raya
Best sket kan..

Hokey..
Terima Kasih Banyak2 ek..
Best betul la bau minyak wangi tu..
Botol pun tantek
Cam sayang lak nak guna..
Botol tu nanti leh la wat koleksi antik hehe

Pape pun..
Moga rezeki Dini makin melimpah-ruah lagi pasni...
Dan Dini terus success dalam pelajaran yek =)







Sebetulnye memang tak mengharap sangat tuk menang... sebab rasanya ramai sangat yang join GA Dini tu.... tapi nak wat cemana mungkin rezekiku di Bulan Mulia ni... makanya daku bersyukur sangat2... tak penah mimpi nak pakai minyak wangi yang harganya ratus hengget tu hihi... tapi dah orang kasi... amik je ler... ape kata orang... "REZEKI JANGAN DITOLAK, MUSUH JANGAN DICARI"





3 comments:

maszmadi said...

uih!!! dapat pepium... swonok la beraya ngan pepium baru erk...
tahniah

ardinihumaira said...

tahniah kak!
hepi2 tau... dni pakai hari2... bau bunga. hik3

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

waaa.. tahniah..
rezeki ramadhan la tu..
btw, epi anniversary both of u..
arini my anniversary, oso yg ke-5th

Related Posts with Thumbnails